Kunst kopen

Kunst kopen en benieuwd naar de mogelijkheden om dat betaalbaar te houden? We zijn jouw specialist in kunst te koop, zowel online als bij ons in de showroom in Zwolle. Gaat het u om mooie kunst aan de muur of zoekt u naar handige tips om het betaalbaar te houden? Van heel abstracte kunst tot aan de realistische stukken en de werken uit andere stromingen: wij laten u graag zien wat er beschikbaar is. Uiteraard kunt u de schilderijen en andere kunst gewoon online kopen, waardoor u daar de deur niet eens voor uit hoeft.


Andersom bent u van harte welkom in onze showroom in Zwolle. We hebben de werken daar voor u hangen, zodat u die met eigen ogen kunt komen bekijken. Vervolgens kunt u de kunst kopen of die bij ons lenen. Het is een van de manieren waarop we het betaalbaar houden, terwijl u de schilderijen wel al meteen aan de muur kunt hangen. Zakelijk zijn er mogelijkheden om de kunst te huren, waarbij we de schilderijen zelfs ieder jaar kunnen komen verwisselen. Het garandeert mooie en steeds wisselende kunst aan de muur, zonder dat u daarvoor een hoge prijs betaalt.


Tips: betaalbare kunst aan de muur kopen

Mooie en betaalbare kunst aan de muur kopen, maar daar aan de andere kant niet te veel voor betalen? We zijn jouw specialist om daarvoor te zorgen. Hoe we dat doen? Bijvoorbeeld met de mogelijkheid tot kunstuitleen.Jij kiest een kunstwerk uit, dat je graag zou willen kopen. Door het schilderij te lenen betaal je slechts 3% van de waarde per maand. Een kunstwerk van €400 kost op die manier €12 per maand. Van dat bedrag geldt €4 als daadwerkelijke huur en verzekering. De andere €8 per maand bouw je op als spaartegoed. Dat tegoed kun je na verloop van tijd inzetten om het kunstwerk te kopen. Leen je de kunst bijvoorbeeld 2 jaar? Na 24 maanden heb je als €192 tegoed opgebouwd. Het kunstwerk kost je dan nog maar iets meer dan €200.


Wil je het kunstwerk liever niet lenen, maar de kosten wel spreiden? Het is mogelijk om de kosten bijvoorbeeld in 10 termijnen te voldoen. Daarmee zorgen we ervoor dat je betaalbare kunst kunt kopen, zowel de abstracte als de andere stromingen en stijlen. We werken samen met een groot aantal hedendaagse kunstenaars, die er samen voor zorgen dat er een brede collectie beschikbaar is.


Kunst kopen of lenen en huren

Kunst kopen, lenen of huren? Je hebt de keuze uit een brede

collectie, waarmee je altijd een goede keuze maakt. En twijfel je over kunst die je wilt kopen? Maak dan gebruik van een proefplaatsing. Je krijgt de kunst een tijdje op zicht, waardoor je die eerst kunt bekijken in jouw eigen omgeving. Is het toch niet helemaal wat je ervan verwacht had of wil je graag iets anders uitproberen? We ruilen het werk gewoon voor je om, zodat je zeker kunt zijn van de juiste keuze.


Wil je de kunst lenen of zakelijk huren? In die gevallen heb je natuurlijk de mogelijkheid om na verloop van tijd gebruik te maken van een ander werk. We zorgen er daarmee graag voor dat je zo nu en dan de kunst kunt wisselen. Je hebt mooie kunst aan de muur hangen, die je kunt vervangen op het moment dat je erop bent uitgekeken. Het is een populaire keuze op kantoor, net als bij mensen thuis. Wij helpen u graag inspiratie op te doen met wat er allemaal beschikbaar is, zowel online als bij ons in de showroom in Zwolle.

Hoe werkt IQ-kunst?
Hoe werkt IQ-kunst?

Abstracte en hedendaagse kunst kopen

Hoe werkt IQ-kunst?
Hoe werkt IQ-kunst?

Specifiek op zoek naar abstracte kunst of juist naar de hedendaagse werken die er beschikbaar zijn? Het zijn twee stromingen en stijlen die populair zijn bij zowel onze particuliere als de zakelijke klanten. Zoek naar mooie kunst voor thuis of juist voor werken die u op kantoor goed kunt gebruiken.Wilt u zakelijk gebruik maken van hedendaagse en abstracte kunst? U kunt de kunst kopen, maar die is aan de andere kant ook te huur. Er komt een Art Consultant bij u langs, die met u kan bespreken wat de mogelijkheden zijn en welke kunst het best tot z’n recht zal komen. Daarnaast kunnen we de kunst ieder jaar komen wisselen, zodat u steeds iets anders aan de muur heeft hangen en u daarmee uw klanten en andere relaties kunt verwelkomen.


Kunst te koop

Benieuwd naar onze kunst te koop, bijvoorbeeld binnen de specifieke stromingen? Ontdek de moderne kunst die u kunt

kopen, al kunt u die natuurlijk ook lenen of bij ons huren. Op die manier spreidt u de kosten, terwijl u het wel meteen op kunt hangen om er op een mooie manier gebruik van te maken.


Wilt u kunst op canvas kopen of er met de betaalbare kunst dat de kosten niet te hoog oplopen? Wij zorgen ervoor dat dit geen probleem hoeft te zijn, bijvoorbeeld door te huren of te lenen. Speciaal voor zakelijke klanten en voor particulieren, zodat we de beide groepen goed van dienst kunnen zijn. Bekijk online de mooie werken die er beschikbaar zijn, net als bij ons in de showroom in Zwolle. We nodigen u daar graag uit, ook als u meer wilt weten over de mogelijkheden tot kopen, lenen en huren.


Meer weten over kunst kopen of heeft u andere vragen? Bel ons op telefoonnummer 038 - 460 56 56, stuur ons een e-mail naar info@iq.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u.