Hans Pieterse

De Nederlandse fotograaf Hans Pieterse staat bekend om zijn creativiteit, inventiviteit en ambachtelijkheid. Met meer dan twintig jaar ervaring in zijn fotostudio in Amsterdam, heeft hij een reputatie opgebouwd als een meester in zijn vak.

Na zijn opleiding aan de Fotovakschool in Den Haag, werkte Hans Pieterse als vaste assistent van reclamefotograaf Dirk Karsten. Vervolgens begon hij zijn eigen fotografiebedrijf en verwierf hij al snel gerenommeerde klanten, waaronder Nike in de jaren negentig. Zijn studio wordt vaak vergeleken met een laboratorium of een operatieruimte, waar hij met precisie en technische mogelijkheden werkt. Hij streeft naar perfectie en zorgt ervoor dat elk onderwerp stofvrij is voordat hij begint te fotograferen. Zijn onberispelijke aandacht voor detail wordt gewaardeerd door beeldbewerkers, die keer op keer onder de indruk zijn van de kwaliteit van zijn werk.

Kom bij IQ Kunstuitleen & Galerie genieten van de schitterende fotografie van Hans Pieterse. Of u nu op zoek bent naar een huur- of koopoptie, wij bieden een breed scala aan mogelijkheden voor particulieren en bedrijven. Voeg een vleugje artistieke verfijning toe aan uw interieur en ontdek de betoverende wereld van Hans Pieterse.

Bekijk ook: Hulbert Waldroup, Jan te Wierik en Janet Timmerije.

Hans Pieterse

Kunstwerken van Hans Pieterse

13 kunstwerken

Sorteren op: