Kunstuitleen

Echte kunst is mooi. Een origineel schilderij of fraai sculptuur geeft uw interieur een geheel eigen inzicht. De finishing touch voor elke hal, woon- slaapkamer of keuken. Bij IQ Kunstuitleen & Galerie in Amersfoort en Zwolle kunt u al vanaf 10 euro per maand uw decoratieve aanwinst kiezen. Wilt u eens wat anders, omdat u erop bent uitgekeken, u het interieur verandert of ziet u bij ons een kunstwerk dat u nog mooier vindt? Dan ruilt u het gewoon om. De leenperiode is onbeperkt!

Gratis proefplaatsing

Proefplaatsing aanvragen

Bekijk onze collectie en vraag een gratis proefplaatsing aan voor een kunstwerk naar keuze.

Kunstwerk plaatsen

Wij komen het kunstwerk (eventueel met één of meerdere alternatieven) kosteloos bij u bezorgen (door heel Nederland).

Kopen of huren

Spreekt het kunstwerk u aan? Dan kunt u het direct huren of kopen. Indien het niet is wat u ervan had verwacht dan nemen we het kunstwerk gewoon weer mee!

Hoe werkt kunstuitleen?

U bepaalt zelf hoelang u een kunstwerk in huis wilt hebben. Daar komt bij dat u het grootste deel van uw vaste maandbedrag spaart, zodat u in de loop van de tijd een tegoed opbouwt waardoor uw favoriete kunstwerk uw eigendom kan worden. Zie hiervoor het onderstaande rekenvoorbeeld.


* Percentage van de verkoopprijs

Kunst wisselen?

Bent u toe aan nieuw kunstwerk? U kunt op welk gewenst moment langskomen in onze galerie in Zwolle en Amersfoort om uw kunstwerk om te wisselen. We helpen u graag bij de juiste keuze. Ook kijken we direct naar een eventuele aanpassing van uw abonnement. Is het kunstwerk te groot om zelf te vervoeren? Dan plannen we samen een afspraak voor een (kosteloze) bezorging.

Veelgestelde vragen: Kunstuitleen

Hoe werkt kunstuitleen?

U huurt uw favoriete kunstwerk tegen het genoemde maandbedrag. U bepaalt zelf de leen-periode. Daar komt bij dat u het grootste deel van uw vaste maandbedrag spaart, zodat u in de loop van de tijd een tegoed opbouwt waardoor uw favoriete kunstwerk uw eigendom kan worden.

Zit ik vast aan een leenperiode?

Nee, u bepaalt uw eigen leenperiode.

Kan ik zakelijk kunst lenen?

Dat kan! Bekijk onze zakelijke pagina voor alle informatie.

Kan ik ook kunst van Herman Brood huren?

Natuurlijk kan dat! Bekijk hier de kunstwerken van Herman Brood.

Hoe werkt de gratis proefplaatsing?

Wanneer u een gratis proefplaatsing aanvraagt komen wij kosteloos langs om het kunstwerk bij u op te hangen. Spreekt het kunstwerk u aan? Dan kunt u het direct huren of kopen. Indien het niet is wat u ervan had verwacht dan nemen we het kunstwerk gewoon weer mee! Bekijk gelijk onze collectie!