IQ Kunstuitleen Zwolle

Kunst inspireert, maakt nieuwsgierig en brengt een ruimte tot leven. Met onze kunstuitleen in Zwolle hoeft u niet langer naar een museum om kunstwerken te bewonderen. U haalt uw favoriete kunst eenvoudig in huis. Wat denkt u bijvoorbeeld van een schilderij van Herman Brood in uw keuken of hal? Een echte Zwollenaar! Onze kunstuitleen is de meest betaalbare en toegankelijke manier om kunst te lenen, zowel voor particulieren als bedrijven.


-         Wat is IQ Kunstuitleen Zwolle?

-         3 redenen om kunst te huren

-         Sparen voor kunst?

-         Hoe werkt kunstuitleen in Zwolle?

-         Gratis proefplaatsing

Hoe werkt IQ-kunst?
Hoe werkt IQ-kunst?

Wat is IQ Kunstuitleen Zwolle?


IQ Kunstuitleen Zwolle is uw specialist in kunstuitleen in regio Zwolle. Onze showroom is te vinden aan de Marsweg 42 in Zwolle. U leent een kunstwerk van ons tegen een laag bedrag per maand. Ziet u naderhand toch een kunstwerk bij ons dat u nog mooier vindt? Of heeft u uw interieur aangepast en past daar een ander kunstwerk beter bij? Dan komen wij deze bij u omwisselen. Wat als uw geleende kunstwerk erg goed bevalt? De leen periode is onbeperkt! Maar u kunt er ook altijd voor kiezen het kunstwerk aan te schaffen. 3 redenen om kunst te huren


-        Wij komen gratis langs voor een proefplaatsing, zodat u zelf kunt ervaren of uw kunstwerk bij uw wensen en interieur past. 

-        U betaalt per maand en spaart daarbij een spaartegoed op.

-        U zit niet vast aan een kunstwerk. U kunt er ten alle tijden voor kiezen om uw huidige kunstwerk om te ruilen voor een andere.Sparen voor kunst?Heeft u een kunstwerk gevonden die u zo mooi vindt dat u deze graag voor altijd wilt houden? Dan kunt u het kunstwerk kopen! Indien u al eerder bij IQ Kunstuitleen heeft gehuurd, heeft u een spaartegoed opgebouwd. Want hoe langer u huurt, hoe meer spaartegoed u heeft opgebouwd. Dit spaartegoed kunt u gebruiken om een kunstwerk bij ons aan te schaffen. Het spaartegoed wordt in mindering gebracht van het aankoopbedrag van het kunstwerk. Hierdoor koopt u uw favoriete kunst dus nog voordeliger!Hoe werkt kunstuitleen in Zwolle?


Dankzij kunstuitleen in Zwolle betaalt u een laag bedrag per maand, waardoor u de mooiste kunst in huis haalt. Dit kan al vanaf 10 euro per maand. Hiervan geldt een groot deel als spaartegoed. Hierdoor leent u voordelig hedendaagse kunst van de beste kunstenaars. Wilt u weten hoe dit werkt voor uw favoriete kunstwerk? Vul dan onderstaand rekenvoorbeeld in.

Rekenvoorbeeld


* Percentage van de verkoopprijs

Gratis proefplaatsing

Proefplaatsing aanvragen

Bekijk onze collectie en vraag een gratis proefplaatsing aan voor een kunstwerk naar keuze.

Kunstwerk plaatsen

Wij komen het kunstwerk (eventueel met één of meerdere alternatieven) kosteloos bij u bezorgen.

Kopen of huren

Spreekt het kunstwerk u aan? Dan kunt u het direct huren of kopen. Indien het niet is wat u ervan had verwacht dan nemen we het kunstwerk gewoon weer mee!

Kom eens langs en laat je inspireren


Kom eens langs om onze uitgebreide collectie te bekijken in onze galerie in Zwolle. In onze galerie vindt u 1200 m2 aan de mooiste kunstwerken. Onze galerie in Zwolle is goed bereikbaar, waar je gratis kunt parkeren. Laat je vooral eens inspireren onder het genot van een kop koffie.