image

Kunst op de werkvloer

IQ Kunstuitleen is de ideale partner voor bedrijven die hun kantoor, horecazaak of winkel willen verfraaien met kunstwerken. IQ heeft jarenlange ervaring in het stijlvol inrichten van diverse bedrijven met kunst, hiervoor heeft IQ Kunstuitleen een uitgebreid assortiment aan kunstwerken, die passen bij uw bedrijf.

Waarom IQ zakelijk?
Breng het gevoel van thuis op de werkvloer. Kunst zorgt voor een aangenamere werkomgeving, het verbetert de sfeer en zorgt voor productiviteit. Door te kiezen voor het juiste kunstwerk kunt u, uw bedrijf persoonlijkheid geven en een statement maken. IQ Kunstuitleen helpt uw werkomgeving aangenamer en inspirerender maken. Wij vinden de perfecte kunstwerken voor uw bedrijf!


Hoe werkt IQ-kunst?
Hoe werkt IQ-kunst?

Voordelen van kunst op de werkvloer:

Kunst stimuleert

creativiteit en inspiratie

Verhoogde productiviteit

Positieve indruk op klanten

Bevorderen van uw merkidentiteit

Hoe werkt IQ-kunst?
Hoe werkt IQ-kunst?

De kracht van kunst op de werkvloer?
Je leest het in onze brochure.


Inspirerende kunst op uw werk

Heeft u een kantoor, horecazaak of winkel, wij zorgen voor kunst in uw interieur. IQ Kunstuitleen plaats en levert snel uw favoriete kunstwerk op locatie. Bent u toe aan iets nieuws? Geen probleem! Wij verwisselen gemakkelijk uw kunstwerk om. 

Contact
Neem contact met IQ via het contactformulier of bel 038-460 5656.

Collectie
Keuze uit een grote collectie hedendaagste kunst.

Installatie
Het kunstwerk wordt geleverd en geplaatst door onze kundige monteurs.

Verwisselen
Toe aan iets nieuws? Wij verwisselen gemakkelijk uw kunstwerk om.

Onze enthousiaste klanten

"Al ruim 25 jaar vertrouwen we op IQ Kunstuitleen & Galerie voor kunst in ons hotel en restaurant(s)," zegt Thérèse Boer van Restaurant De Librije. "De diverse collectie van IQ bevat werken van opkomende en gevestigde kunstenaars, waardoor gasten diverse stijlen kunnen ontdekken. Het deskundige IQ-team vernieuwt regelmatig onze kunstcollectie, wat resulteert in een betoverende ambiance die kunst en culinaire meesterwerken samenbrengt."

Thérèse Boer - Restaurant De Librije

Wij kunnen IQ Kunstuitleen & Galerie van harte aanbevelen. Wij huren al jarenlang bij IQ en zijn altijd tevreden over de kunst en de goede service. Ook voor ons nieuwe pand hebben we daarom gekozen voor de kunst van IQ. Het is een betrouwbare partner die zich inzet om de wensen van haar klanten zo goed mogelijk te voldoen.

André Cossée – Directeur Breman Utiliteit

Wij huren al jaren naar volle tevredenheid kunstwerken van IQ Kunstuitleen & Galerie voor diverse kantoren. De kunstwerken zijn zorgvuldig uitgekozen waardoor ze goed aansluiten bij de inrichting en uitstraling van Wecovi. Ik waardeer de persoonlijke service van IQ, waarbij er altijd me je mee wordt gedacht om specifieke wensen en behoeften tot werkelijkheid te maken.

Hans Paul Visscher - CEO Wecovi

De medewerkers van IQ zijn deskundig en altijd bereid om mee te denken over kunstwerken die passen bij de stijl van ons bedrijf. Wat mij in het bijzonder aanspreekt, is de flexibiliteit van IQ. Wanneer de behoeften binnen het bedrijf veranderen, denkt IQ actief mee om kunstwerken aan te passen aan de vernieuwde stijl. Ik kan IQ Kunstuitleen & Galerie voor iedereen aanbevelen.

Paula Dokter - Adviseur binnendienst Vrieling

Al jarenlang huurt Huis van Verhuur uit Zwolle met volle tevredenheid kunst bij IQ Kunstuitleen & Galerie. De persoonlijke service en expertise van IQ van onschatbare waarde bij het selecteren van kunstwerken die passen bij de uitstraling van het bedrijf.

Het contact verloopt soepel en de kunstwerken worden regelmatig vervangen om een frisse uitstraling te behouden. Huis van Verhuur is zeer tevreden over de bijdrage van IQ aan het verfraaien van hun kantoorruimte.

John Nadema - Directeur Huis van Verhuur

Net zo enthousiast als wij?

Vul hieronder uw gegevens in en plan een adviesgesprek met één van onze Art Consultants!