image

Over ons

Sinds de oprichting in 1985 heeft IQ Kunstuitleen & Galerie zich geprofileerd als dé specialist op het gebied van verhuur en verkoop van hedendaagse kunst, zowel voor particulieren als bedrijven. Met een onverzettelijke toewijding aan kunst, bieden wij een uitgebreide collectie van constant meer dan 1200 unieke kunstwerken aan.

Onze schitterende showroom strekt zich uit over een indrukwekkende ruimte van 1200 vierkante meter in Zwolle, waar u wordt ondergedompeld in een wereld van artistieke pracht en diversiteit. Daarnaast verwelkomen wij u graag in onze prachtige winkel, gelegen in het bruisende centrum van Amersfoort, waar de kunst tot leven komt in een inspirerende omgeving.

Of u nu op zoek bent naar een opvallend statement voor uw bedrijfsruimte, een verfijnd accent voor uw interieur thuis, of een uniek kunstwerk om uw collectie te verrijken, bij IQ Kunstuitleen & Galerie vindt u altijd een passende keuze. Onze deskundige adviseurs staan klaar om u te begeleiden bij het selecteren van het perfecte kunstwerk dat uw persoonlijke stijl en visie weerspiegelt.

Wij geloven in de kracht van kunst om te inspireren, te verrassen en te verbinden. Daarom streven wij ernaar om een brug te slaan tussen kunstenaars en kunstliefhebbers, en om kunst toegankelijk te maken voor een breed publiek. Met onze flexibele verhuur- en koopopties bieden wij een laagdrempelige manier om te genieten van hoogwaardige kunstwerken, zonder concessies te doen aan kwaliteit of originaliteit. U bent van harte welkom!

Medewerkers

Jan
Jan
Nina
Myrthe
Ruben
Marc

Contact

IQ Kunstuitleen & Galerie in Zwolle

Marsweg 42
8013PD Zwolle

Openingstijden:

Dinsdag t/m zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur


IQ Kunstuitleen & Galerie in Amersfoort

Havik 37a
3811 EX Amersfoort

Openingstijden:

Donderdag t/m zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur
Vestigingen IQ-kunst op Google maps: Marsweg 42 - 44 8013 PD Zwolle en Havik 37a 3811 EX Amersfoort