Kamiel Decoster

Kamiel Decoster (1975) is geboren in het mooie Gent, België. Al op jonge leeftijd wist Kamiel al dat hij kunstenaar wilde worden. Zijn vader, treinmachinist van beroep, en moeder huisvrouw, hebben Kamiel altijd gesteund en gestimuleerd om zijn droom na te jagen. Zijn jongere broer Antoon had aanvankelijk ook de ambitie om zich het kunstenaar vak eigen te maken, maar hij besloot zijn andere passie muziek te volgen.

De kunstwerken van Decoster kenmerken zich door een explosie aan kleur in abstracte vormen. Decoster weet wat hij wil; soms werkt hij wekenlang aan één kunstwerk, totdat het naar zijn volle tevredenheid is. Soms met als resultaat dat een kunstwerk wel eens drie of vier onderliggende lagen heeft van kunstwerken die niet naar zijn zin waren.

Decoster woont momenteel in de Spaanse regio Andalusië, nabij Sevilla. Daar kocht hij in 2005 een huis op het platteland, waar hij het onderkomen heeft gesplitst in een atelier en woongedeelte. Hij woont er samen met zijn hond en twee katten.

Bekijk ook: Wijm Bos, Charles K. Williams en Chris ten Bruggen Kate.

Kamiel Decoster

Kunstwerken van Kamiel Decoster

20 kunstwerken

Sorteren op: