Kunstenaars

Hier vindt u het overzicht van al onze kunstenaars. Klik op één van de kunstenaars om zijn of haar volledige collectie te bekijken. Bel 038 – 460 56 56 of mail ons via info@iq.nl indien u vragen heeft, we helpen u graag verder.

120 kunstenaars

120 kunstenaars

FAQ

Bent u opzoek naar een kunstwerk van Herman Brood?

IQ Kunst is de plek waar u terecht kunt voor prachtige kunstwerken van Herman Brood. Onze grote collectie bevat een breed scala aan stijlen en onderwerpen die zijn gemaakt door de bekende Zwolse kunstenaar. Onze team van experts staat altijd klaar om u te helpen bij het maken van een weloverwogen keuze. Bezoek onze galerie vandaag nog om de prachtige werken van Herman Brood zelf te ervaren of klik hier om onze uitgebreide collectie te zien!

Bent u opzoek naar een kunstwerk van Peter Meijer?

Dat komt goed uit want wij hebben een altijd vernieuwend aanbod van kunstenaar Peter Meijer. Bekijk hier het hele assortiment van deze beroemde kunstenaar.

Bent u opzoek naar een kunstwerk van Leon Bosboom?

Kracht, energie en beweging vormen de leidraad in Leon Bosboom's werk. Bekijk hier het volledige aanbod van het werk van kunstenaar Leon Bosboom.

Welke kunstwerken van Ton Schulten zijn te huur of te koop?

Een echt kunstwerk van Ton Schulten in uw woonkamer of organisatie? Dat kan! IQ Kunstuitleen & Galerie heeft een ruime collectie van Schulten voor u beschikbaar. Bekijk hier de kunstwerken van Ton Schulten.

Welke kunstwerken van Pols potten zijn te huur of te koop?

Bent u opzoek naar een kunst werk van Pols Potten om te kopen of huren? Bij IQ Kunstuitleen hebben wij een breed assortiment van Pols' kunstwerken. Voor het volledige assortiment klik hier.

Welke kunstwerken van Selwyn Senatori zijn te huur of te koop?

Een echt kunstwerk van Selwyn Senatori in uw woonkamer of organisatie? Dat kan! IQ Kunstuitleen & Galerie heeft een ruime collectie van Senatori voor u beschikbaar. Bekijk hier de kunstwerken van Selwyn.

Zijn er kunstwerken van Jeff Koons te huur of te koop?

Een echt kunstwerk van Armando in uw woonkamer of organisatie? Dat kan! IQ Kunstuitleen & Galerie heeft een ruime collectie van Armando voor u beschikbaar. Bekijk hier de kunstwerken van Koons.

Zijn er kunstwerken van Armando te huur of te koop?

Een echt kunstwerk van Armando in uw woonkamer of organisatie? Dat kan! IQ Kunstuitleen & Galerie heeft een ruime collectie van Armando voor u beschikbaar. Bekijk hier de kunstwerken van Armando.