IQ Kunstuitleen Amersfoort


Kunst inspireert, maakt nieuwsgierig en brengt een ruimte tot leven. Met onze kunstuitleen in Amersfoort hoeft u niet langer naar een museum om kunstwerken te bewonderen. U haalt uw favoriete kunst eenvoudig in huis. Wat denkt u bijvoorbeeld van een schilderij van Jochem de Graaf of Suus Kooijman in uw keuken of hal? Onze kunstuitleen is de meest betaalbare en toegankelijke manier om kunst te lenen, zowel voor particulieren als bedrijven.


-         Wat is IQ Kunstuitleen Amersfoort?

-         3 redenen om kunst te huren

-         Sparen voor kunst?

-         Hoe werkt kunstuitleen in Amersfoort?

-         Graag proefplaatsing


Hoe werkt IQ-kunst?
Hoe werkt IQ-kunst?

Wat is IQ Kunstuitleen Amersfoort?


IQ Kunstuitleen Amersfoort is uw specialist in kunstuitleen in regio Amersfoort. Onze showroom is te vinden aan de Havik 37a in Amersfoort. U leent een kunstwerk van ons tegen een laag bedrag per maand. Ziet u naderhand toch een kunstwerk bij ons dat u nog mooier vindt? Of heeft u uw interieur aangepast en past daar een ander kunstwerk beter bij? Dan komen wij deze bij u omwisselen. Wat als uw geleende kunstwerk erg goed bevalt? De leen periode is onbeperkt! Maar u kunt er ook altijd voor kiezen het kunstwerk aan te schaffen. 
3 redenen om kunst te huren?


Er zijn verschillende redenen om kunst te huren bij IQ Kunstuitleen Amersfoort in plaats van deze direct aan te schaffen.

-         Wij komen gratis langs voor een proefplaatsing, zodat u zelf kunt ervaren of uw kunstwerk bij uw wensen en interieur past.

-         U betaalt per maand en spaart daarbij een spaartegoed op.

-         U zit niet vast aan een kunstwerk. U kunt er ten alle tijden voor kiezen om uw huidige kunstwerk om te ruilen voor een andere.Sparen voor kunst?


Heeft u een kunstwerk gevonden die u zo mooi vindt dat u deze graag voor altijd wilt houden? Dan kunt u het kunstwerk kopen! Indien u al eerder bij IQ Kunstuitleen heeft gehuurd, heeft u een spaartegoed opgebouwd. Want hoe langer u huurt, hoe meer spaartegoed u heeft opgebouwd. Dit spaartegoed kunt u gebruiken om een kunstwerk bij ons aan te schaffen. Het spaartegoed wordt in mindering gebracht van het aankoopbedrag van het kunstwerk. Hierdoor koopt u uw favoriete kunst dus nog voordeliger!


Hoe werkt Kunstuitleen Amersfoort:


* Percentage van de verkoopprijs

Gratis proefplaatsing

Proefplaatsing aanvragen

Bekijk onze collectie en vraag een gratis proefplaatsing aan voor een kunstwerk naar keuze.

Kunstwerk plaatsen

Wij komen het kunstwerk (eventueel met één of meerdere alternatieven) kosteloos bij u bezorgen.

Kopen of huren

Spreekt het kunstwerk u aan? Dan kunt u het direct huren of kopen. Indien het niet is wat u ervan had verwacht dan nemen we het kunstwerk gewoon weer mee!

Kom eens langs en laat je inspireren


Kom eens langs om onze uitgebreide collectie te bekijken in onze galerie in Amersfoort. In onze galerie vindt u de mooiste kunstwerken. Onze galerie in Amersfoort is goed bereikbaar en zit midden in het centrum van Amersfoort.


Wandel vooral eens bij ons binnen om geïnspireerd te worden onder het genot van een kop koffie.