Kunstuitleen Raalte

Kunstuitleen in Raalte gezocht? De makkelijkste manier om kunst in huis te halen, zoals in de musea in deze prachtige omgeving. Denk bijvoorbeeld aan het Cultuurhuus Braakhekke, net als de Museumboerderij De Pothaar, Natuurmuseum Holterberg en de Beeldentuin Mariënheem.

Bij IQ maken we kunst graag toegankelijk. Om het te huren, te lenen en te kopen, dankzij de mogelijkheden voor kunstuitleen in Raalte. Net als in de rest van Nederland, waarmee we ervoor zorgen dat onze kunst een stuk beter bereikbaar wordt.

Particuliere en zakelijke mogelijkheden

Uiteraard bieden we zowel particuliere als zakelijke mogelijkheden. Dat doen we in Raalte en omgeving, net als in Steenwijk en in de rest van Nederland.

Dat betekent dat u al vanaf 10 euro per maand gebruik kunt maken van kunst aan de muur. Om dit uiteindelijk op een voordelige manier over te nemen, dankzij het spaarbedrag dat u opbouwt. Of met de mogelijkheid om de collectie jaarlijks te laten wisselen, speciaal voor zakelijke klanten.
 

Raalte en omgeving: kunstuitleen

We zorgen er in Raalte en de omgeving voor dat u eenvoudig gebruik kunt maken van onze kunstuitleen. Om thuis kunst aan de muur te kunnen hangen, ook als u daar niet meteen een groot bedrag aan wilt uitgeven.

En zoekt u zakelijk naar kunst aan de muur? Wij zorgen ervoor dat u de klanten en andere relaties op een professionele manier kunt ontvangen. Voor een mooie afwerking van de wanden, waar u op een voordelige en eenvoudige manier gebruik van kunt maken in Raalte.

Kunstuitleen in Raalte gezocht? Bel ons op telefoonnummer 038 460 56 56, stuur een e-mail naar info@iq.nl of gebruik ons online contactformulier. We horen graag van u. 

Hoe werkt Kunstuitleen Raalte:


* Percentage van de verkoopprijs