Kunstuitleen Steenwijk

Kunstuitleen in Steenwijk: bij IQ maken we kunst huren, kunst lenen en kunst kopen graag voor iedereen toegankelijk.

We zijn uw specialist in kunstuitleen, met kunstwerken die ook in de diverse musea in de regio niet zouden misstaan. Zoals in het Stadsmuseum Steenwijk, net als bij De Oude Aarde, Gloria Maris of MTN en Museum Giethoorn in de gelijknamige plaats.

Spaarbedrag per maand

Ondertussen begrijpen we dat u zoekt naar een voordelige manier om kunst aan de muur te hangen. Zowel in Hardenberg als in Steenwijk en de rest van Nederland bieden we daarom de mogelijkheid om ervoor te sparen.

Al vanaf 10 euro per maand, waarvan u een deel kunt sparen om tegoed op te bouwen. De makkelijkste manier om het kunstwerk uiteindelijk op een voordelige manier aan te schaffen. U betaalt een lage prijs per maand, waarmee het kunstwerk steeds een beetje meer van u wordt.

Steenwijk en omgeving: kunstuitleen

In Steenwijk en omgeving op zoek naar kunstuitleen? We bieden mogelijkheden voor particulieren, net als voor zakelijk gebruik. Om het kantoor of een andere zakelijke locatie daarmee netjes in te richten. Zodat u klanten en andere relaties op een professionele manier kunt verwelkomen.
 

Kunstuitleen in Steenwijk gezocht? Bel ons op telefoonnummer 038 460 56 56, stuur een e-mail naar info@iq.nl of gebruik ons online contactformulier. We horen graag van u. 

Hoe werkt Kunstuitleen Steenwijk:


* Percentage van de verkoopprijs