Kunstuitleen Arnhem

Kunstuitleen in Arnhem gezocht? Bij IQ maken we kunst graag voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk. Zoals in de diverse mooie musea in de omgeving. Van het Nederlands Openluchtmuseum en de Canon van Nederland tot het Airborne Museum at Hartenstein in Oosterbeek.

Dankzij kunstuitleen betaalt u een lage prijs per maand, net als voor de kunstwerken die u in één keer wilt kopen. U kunt huren of kunst lenen, afhankelijk van de manier waarop u daar gebruik van wilt maken. Wij denken graag met u mee, zowel voor particulieren als voor zakelijke klanten.

Kunst huren of kopen

Kunst huren of kunst kopen in Arnhem en omgeving? Kunstuitleen is beschikbaar in Arnhem, in Raalte en in de rest van Nederland. Vanuit onze locaties in Amersfoort en Zwolle, waar we er graag voor zorgen dat u gebruik kunt maken van mooie kunst.

Dat kan bovendien al vanaf 10 euro per maand, waarmee we de kunst voor iedereen toegankelijk maken. Door particulier te huren of te lenen, net als door daar zakelijk gebruik van te maken. Vanuit een brede collectie, met werken van honderden kunstenaars.

Arnhem en omgeving: kunstuitleen

In Arnhem en omgeving op zoek naar kunstuitleen? We zorgen er zowel particulier als zakelijk voor dat u daar op een makkelijke manier gebruik van kunt maken. Bijvoorbeeld om klanten en andere relaties te verwelkomen met mooie kunst aan de muur. Voor een professionele indruk, of om er thuis voor te zorgen dat u de wanden op een mooie manier kunt decoreren.

Kunstuitleen in Arnhem gezocht? Bel ons op telefoonnummer 038 460 56 56, stuur een e-mail naar info@iq.nl of gebruik ons online contactformulier. We horen graag van u. 

Hoe werkt Kunstuitleen Arnhem:


* Percentage van de verkoopprijs