Kunstuitleen voor bedrijven: Koop op afbetaling

Indien u direct al weet welke kunstwerken u wilt hebben en houden, is koop op afbetaling een goede manier om kunst aan te kopen. Nadat u uw eigen collectie hebt samengesteld, betaalt u 20% van de totale waarde van de collectie aan, waarna u het resterende deel in 12 termijnen kunt voldoen. In overleg zijn uiteraard ook kortere of langere termijnen mogelijk.

Hoe werkt het?

 

1. Vrijblijvend bezoek van een Art Consultant
Een van onze Art Consultants komt bij u langs, om de mogelijkheden te bespreken om schilderijen op te hangen en/of sculpturen neer te zetten. Wij weten op welke plaatsen de kunst het best tot z’n recht komt en adviseren u daar graag over.

 

2. Vernieuwende en uitbreidende collectie hedendaagse kunst
Onze collectie vullen we regelmatig aan met nieuwe kunstwerken. Vernieuwend en steeds uitgebreider, waardoor er altijd meer dan voldoende te kiezen valt voor uw bedrijf.

 

3. In de winkel of online uw collectie samenstellen
Kom langs bij ons in de winkels of stel online uw eigen collectie samen, iets waar we u natuurlijk ook bij kunnen helpen binnen een bepaalde stijl of stroming.

 

4. Gebracht en opgehangen
We komen de kunst natuurlijk bij u brengen en hangen die voor u op, op de plaats die u voor ogen heeft. Geen zorgen of omkijken, omdat wij dit netjes voor onze rekening nemen.

 

5. Aankopen in termijnen

U betaalt niet direct het volledige bedrag, maar betaalt 20% van de totale collectie aan. Het resterende bedrag wordt voldaan in 12 termijnen, rentevrij! In overleg is het ook mogelijk om voor kortere- of langere termijnen te kiezen.

Op de zaak bij...

'Snelle en verzorgde service, fijne en persoonlijke benadering. Grote en gevarieerde collectie en denken met je mee.'

John Nadema, Huis van Verhuur B.V.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact met ons op. U bent ook van harte welkom in onze galerie aan de Marsweg 42 in Zwolle.

We zijn bereikbaar via 038 - 460 56 56.