Kunstuitleen voor bedrijven: Huren & sparen

Met de variant zakelijk ‘Huren & sparen’ betaalt u 3% van de waarde van de gehele collectie per maand. Deze 3% is opgebouwd uit 1% huur en verzekering en 2% aan opbouw van uw spaartegoed. Met dit spaartegoed kunt u op termijn uw eigen kunstcollectie aankopen!

Hoe werkt het?

 

1. Vrijblijvend bezoek van een Art Consultant
Een van onze Art Consultants komt bij u langs, om de mogelijkheden te bespreken om schilderijen op te hangen en/of sculpturen neer te zetten. Wij weten op welke plaatsen de kunst het best tot z’n recht komt en adviseren u daar graag over.

 

2. Vernieuwende en uitbreidende collectie hedendaagse kunst
Onze collectie vullen we regelmatig aan met nieuwe kunstwerken. Vernieuwend en steeds uitgebreider, waardoor er altijd meer dan voldoende te kiezen valt voor uw bedrijf.

 

3. In de winkel of online uw collectie samenstellen
Kom langs bij ons in de winkel of stel online uw eigen collectie samen, iets waar we u natuurlijk ook bij kunnen helpen binnen een bepaalde stijl of stroming.

 

4. Gebracht en opgehangen, inclusief verzekering!
We komen de kunst natuurlijk bij u brengen en hangen die voor u op, op de plaats die u voor ogen heeft. Geen zorgen of omkijken, omdat wij dit netjes voor onze rekening nemen. Ook zijn de kunstwerken door ons verzekerd tegen schade.

 

5. Opbouw van uw eigen kunstcollectie
U betaalt 3% van de waarde van de collectie per maand, maar 2% hiervan is voor de opbouw van uw eigen spaartegoed. Dit kunt u na verloop van tijd aanwenden om uw eigen kunstcollectie aan te kopen!

 

6. Mogelijkheid tot jaarlijks wisselen

Regelmatig nieuwe kunst laten plaatsen, ter afwisseling? We bieden de mogelijkheid om de kunst in uw bedrijf jaarlijks door onze medewerkers te laten wisselen.

Op de zaak bij...

'Snelle en verzorgde service, fijne en persoonlijke benadering. Grote en gevarieerde collectie en denken met je mee.'

John Nadema, Huis van Verhuur B.V.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact met ons op. U bent ook van harte welkom in onze galerie aan de Marsweg 42 in Zwolle.

We zijn bereikbaar via 038 - 460 56 56.