Kunstuitleen Utrecht

Kunstuitleen in Utrecht gezocht, zoals in de diverse galerieën in de stad? Net als bij EXboot, de KunstSalon, Quintesses en bijvoorbeeld SANAA zorgen we voor werken van honderden kunstenaars. In de diverse stromingen en stijlen, die we graag voor een zo breed mogelijk publiek beschikbaar maken.

Bij IQ bieden we u graag de mogelijkheid om kunst te lenen, te huren en natuurlijk ook te kopen. Op basis van voordelige kunstuitleen vanaf 10 euro per maand. Met de mogelijkheid om een spaarbedrag op te bouwen, zodat u de kunst uiteindelijk kunt overnemen.

Kunst huren of kopen

Wilt u kunst huren of kunst kopen in Utrecht? Wij zorgen ervoor dat u net als in Amersfoort en in de rest van Nederland kunt rekenen op een breed aanbod. Met flexibele mogelijkheden, waarvoor u een scherpe prijs betaalt.

Kunstuitleen in Utrecht is al beschikbaar vanaf 10 euro per maand. Het hoeft op die manier niet duur te zijn, met mogelijkheden voor particulieren en ook zakelijk gebruik.

Utrecht en omgeving: kunstuitleen

Benieuwd wat er in Utrecht en omgeving mogelijk is op het gebied van kunstuitleen? We leggen het u graag uit, zowel voor particuliere als zakelijke klanten. Om uw gasten en andere relaties op een professionele manier te ontvangen. Of om er thuis voor te zorgen dat er altijd een mooi kunstwerk aan de muur hangt.

Kunstuitleen in Utrecht gezocht? Bel ons op telefoonnummer 038 460 56 56, stuur een e-mail naar info@iq.nl of gebruik ons online contactformulier. We horen graag van u. 

Hoe werkt Kunstuitleen Utrecht:


* Percentage van de verkoopprijs