Kunstuitleen Utrecht

Bij IQ Kunstuitleen Utrecht geloven we in de kracht van kunst om ruimtes te transformeren en emoties op te roepen. Onze uitgebreide collectie biedt een diverse selectie van kunstwerken die geschikt zijn voor zowel persoonlijk genot als professionele settingen. Of je nu op zoek bent naar het perfecte schilderij om je woonkamer op te fleuren, of naar een indrukwekkend beeldhouwwerk om je kantoor aan te kleden, wij hebben iets speciaals voor jou.


Bij IQ Kunstuitleen bieden we u graag de mogelijkheid om kunst te lenen, te huren en natuurlijk ook te kopen. Op basis van voordelige kunstuitleen vanaf 10 euro per maand. Met de mogelijkheid om een spaarbedrag op te bouwen, zodat u de kunst uiteindelijk kunt overnemen.Uitgebreide collectie

Onze collectie omvat diverse genres, van hedendaagse abstractie tot klassieke portretten, en vertegenwoordigt zowel lokale talenten als internationaal erkende kunstenaars. We streven ernaar om de diversiteit van de kunstwereld te weerspiegelen en tegelijkertijd kwaliteit en originaliteit te waarborgen.Kunst huren of kopen

Wilt u kunst huren of kunst kopen in Utrecht? Wij zorgen ervoor dat u net als in Amersfoort en in de rest van Nederland kunt rekenen op een breed aanbod. Met flexibele mogelijkheden, waarvoor u een scherpe prijs betaalt. Kunstuitleen in Utrecht is al beschikbaar vanaf 10 euro per maand. Het hoeft op die manier niet duur te zijn, met mogelijkheden voor particulieren en ook zakelijk gebruik.


Wij staan voor u klaar!

Ons ervaren team staat altijd klaar om je te begeleiden bij het selecteren van het perfecte kunstwerk dat past bij jouw smaak, ruimte en budget. Of je nu een doorgewinterde kunstkenner bent of gewoon nieuwsgierig naar de kunstwereld, bij KunstUitleen Utrecht heten we je van harte welkom.

Breng een bezoek aan onze galerijen in Amersfoort en Zwolle en ontdek hoe kunst jouw wereld kan verrijken. Ervaar de sensatie van het omringd zijn door creativiteit en laat je inspireren door de diverse kunstwerken die we te bieden hebben. Kunst huren was nog nooit zo eenvoudig en betekenisvol.


Bel ons op telefoonnummer 038 460 56 56, stuur een e-mail naar info@iq.nl of gebruik ons online contactformulier. We horen graag van u. Hoe werkt Kunstuitleen Utrecht:


* Percentage van de verkoopprijs