Pols Potten

Pols Potten, opgericht in 1986 in Amsterdam, is een vooraanstaand internationaal merk dat zich richt op interieur en woonaccessoires. Met een subtiel, vernieuwend en onconventioneel ontwerpprincipe is Pols Potten duidelijk geworteld in de rijke Nederlandse designtraditie. Het merk staat bekend om zijn unieke en eigentijdse benadering van productontwerp, waarbij vakmanschap en creativiteit samenkomen.

Pols Potten heeft zich gevestigd als een inspirerend merk met een brede collectie van meubels, verlichting, servies, decoratieve objecten en andere accessoires. Elk stuk is zorgvuldig ontworpen en geselecteerd om een gevoel van individualiteit en karakter toe te voegen aan elk interieur. Met een oog voor detail en een liefde voor ambachtelijke technieken, weet Pols Potten keer op keer te verrassen met opvallende en unieke ontwerpen.

Het merk heeft wereldwijd erkenning gekregen en is te vinden in prestigieuze winkels en galerieën over de hele wereld. Pols Potten blijft vernieuwen en creëert tijdloze stukken die een statement maken in elk interieur.

Bekijk ook: Anton Heyboer, Ada Stel en Pieter Vermeulen.

Pols Potten

Kunstwerken van Pols Potten

57 kunstwerken

Sorteren op: