Paresh Nrshinga

Binnen de wilde, exotische en mystieke schoonheid van Afrika, werd de ziel van een kunstenaar geboren. Paresh Nrshinga is geboren in Kenia en verhuisde op de leeftijd van drie naar Engeland. Als kind al, absorbeerde hij de kleuren, bewegingen en klanken, en transformerende hen in uitdrukkingen en bewegingen in zijn schetsboeken.

Zijn vele reizen rond de wereld gecombineerd met zijn diepe geestelijkheid, beïnvloedt zijn unieke schilderstukken, welke meesterwerken zijn van oorspronkelijk talent. Beïnvloed door kunstenaars als Pollock, Warhol, Klimt en Picasso, weerkaatsen zijn schilderstukken de behaagzucht met abstract expressionisme. Wanneer men het werk van Nrshinga ziet, zal men ook voelen op welke wijze hij zijn gevoelens verwoord. Door zijn hartstocht voor de muziek ontwikkelde hij een unieke manier van overbrengen van energie en geluid op het canvas in de vorm van kleur en beweging.

Nrshinga is een veelzijdige en gevoelige kunstschilder. Zijn brushstrokes dansen door een festiviteit van de wildernis en spontaanheid met een concentratie op structuur en gebaar. Zijn schilderstukken zijn een avontuur van zelf-ontdekking. Nrshinga heeft in meerdere galerieën in Frankrijk en de UK geëxposeerd. Zijn werk maakt deel uit van vele, zowel particuliere als bedrijfscollecties, wereldwijd. Zijn schilderstukken zijn populair en bieden continu een unieke ervaring van geestelijkheid, muziek en passie door een tocht van gewaarwordingen en kleuren.

Paresh Nrshinga

Kunstwerken van Paresh Nrshinga

0 kunstwerken

Sorteren op:
Er zijn geen kunstwerken gevonden