Mary Shaw

Mary Shaw’s prachtige kunstwerken, gemaakt met behulp van verschillende technieken, hebben een delicate touch. Losjes geschilderde organische voorgronden contrasteren met gebieden van prachtig gedetailleerde afbeeldingen van weidebloemen. Haar gebruik van diamantstof geeft elk schilderij een iriserende glans en voegt een eigentijdse twist toe aan anders traditionele scènes.

Mary Shaw werd geboren in Bristol, waar ze nu nog steeds woont en haar studio heeft. Ze was een volledig autodidact en toonde haar aanleg voor schilderen vanaf haar kindertijd en voltooide haar eerste opdracht op slechts dertienjarige leeftijd. Als volwassene woonde ze vier jaar in Zimbabwe en Kaapstad, waar ze zich begon te vestigen als een professionele kunstenaar.

Bij terugkomst in het Verenigd Koninkrijk herontdekte Mary haar genegenheid voor het Engelse platteland, nadat ze was getroffen door de enorm verschillende landschappen van haar twee huizen.

Mary heeft sinds haar terugkeer veel exposities in het Verenigd Koninkrijk gehad; haar werken zijn zeer geliefde en worden verzameld door kunstliefhebbers over de hele wereld.

"De natuur zit altijd in mijn schilderijen. Ik hou van delicate bloemen en grassen en ben gefascineerd door beweging - de aanblik van bloemen en grassen die in de wind blazen is echt mooi.” IQ Kunstuitleen en Galerie heeft kunstwerken van Mary Shaw in collectie. Kom langs en maak gebruik van onze gratis proefplaatsing, voor thuis of op de zaak!

Mary Shaw

Kunstwerken van Mary Shaw

0 kunstwerken

Sorteren op:
Er zijn geen kunstwerken gevonden