John Konijn

John Konijn is een gepassioneerde kunstenaar die al op jonge leeftijd zijn roeping vond in de wereld van de schilderkunst. Geïnspireerd door meesters zoals Vincent van Gogh, heeft hij zijn eigen unieke stijl ontwikkeld, waarbij hij alledaagse onderwerpen transformeert tot levendige en expressieve meesterwerken. Zijn werk, geïnspireerd door de Jonge Wilden van de jaren tachtig, belicht ruimte en lichteffecten, variërend van bossen tot autowegen en steden. Met een scherp oog voor detail en een diepgaande fascinatie voor kleur en kleureffecten, weet Konijn zijn kijkers te betoveren met zijn levendige en meeslepende composities.

Gedurende de afgelopen zeven jaar heeft Konijn zich toegelegd op verschillende thema's die zijn directe omgeving weerspiegelen, zoals bossen, autowegen, steden, parken en dromen. Hij experimenteert voortdurend met verschillende kleurpaletten en verftechnieken om een diepere emotionele impact in zijn werk te creëren. Zijn kunst is een eerbetoon aan de schoonheid en het mysterie van het dagelijks leven, versterkt door zijn unieke vermogen om de wereld te bekijken door de lens van zijn kunstenaarsoog.

Op dit moment staat Konijn aan de vooravond van een nieuwe fase in zijn artistieke reis. Hij overweegt zowel het verkennen van nieuwe landschappen door reizen als het verdiepen van zijn thema's in zijn atelier. Zijn doel blijft het creëren van intrigerende beelden die de kijker uitnodigen om de wereld met nieuwe ogen te bekijken, terwijl hij zijn unieke beeldtaal verder verfijnt en ontwikkelt.

John Konijn

Kunstwerken van John Konijn

3 kunstwerken

Sorteren op: