John Horsewell

John Horsewell werd geboren in 1952 in Essex. Al vanaf zeer jonge leeftijd was hij zich bewust van de liefde voor kunst binnen zijn familie. Het was een natuurlijk proces dat hij dit op pikte met ouders en een opa die professioneel bezig waren met het maken van kunst.

Hij experimenteerde met diverse technieken en kwam daardoor al snel in de media met zijn ontwikkeling. John wist precies hoe hij met de media aandacht moest omgaan. Hij ontdekte zo al snel dat olieverf hem het beste lag. Dit geeft hem de meeste expressie met kleuren en diepte. In 1978 was hij in staat om alleen van zijn kunst te leven. Hierdoor was zijn werk te zien tijdens exposities in onder andere de Verenigde Staten, Japan en natuurlijk Groot Brittannië.

Hij ontdekte dat zijn stijl en techniek het beste past bij zijn favoriete landschappen in zijn directe omgeving. Hij is tenslotte een echte Engelsman die zich ook thuis voelt in Zuid Europa waar hij de prachtigste stranden en zonsondergangen heeft gezien. Hier haalt hij zijn inspiratie vandaan. Daarnaast brengt hij ook regelmatig tijd door op de Florida Keys. Ook hier vindt hij elke keer weer inspiratie.

Hij gebruikt zowel een kwast als een palletmes voor de verschillende kleuren. Hij schildert zowel op locatie als in zijn eigen atelier. Zijn doel is om met zijn kunst de kijker mee te nemen in het landschap. John leeft met zijn vrouw en 3 kinderen nog steeds in Essex-Suffolk en ontwikkelt zich nog steeds als kunstenaar, door zijn liefde voor de kunst.

Kunstwerken van John Horsewell

0 resultaten

Sorteren op:
Er zijn geen kunstwerken gevonden