Hans Innemée

Hans Innemée, geboren in Tilburg in 1951, is een getalenteerde kunstenaar met een passie voor tekenen en schilderen. Na zijn opleiding aan de Academie voor Beeldende Kunsten in zijn geboortestad, had hij de droom om beroepsmuzikant te worden. Als bassist in een New Wave band werd hij geïnspireerd door de uitdagingen die muziek bood en verliet hij vroegtijdig de academie.

Hans Innemée staat bekend om zijn kenmerkende stijl, die vaak een relativerende en humoristische ondertoon heeft. Zijn kunstwerken zijn ontworpen om de toeschouwer te prikkelen en uit te dagen. "Een schilderij moet suggereren. Hoe meer je de toeschouwer de kans geeft zelf betekenissen te raden, hoe rijker het schilderij wordt. Een kunstwerk moet de fantasie prikkelen en energie vrijmaken. Alles wat je voor de kijker invult, ontneem je hem. Daarom werk ik eraan om steeds meer weg te laten. Minder is meer", aldus Innemée.

Interesse in een van de kunstwerken van Hans Innemée? Bij IQ Kunstuitleen en Galerie kunt u nu vrijblijvend een gratis proefplaatsing aanvragen! Of u nu op zoek bent naar een kunstwerk voor thuis of voor op kantoor, wij helpen u graag bij het vinden van het perfecte stuk.

Bekijk ook: Hans van den Berg, Harmen van der Tuin en Pieter Vermeulen.

Hans Innemée

Kunstwerken van Hans Innemée

0 kunstwerken

Sorteren op:
Er zijn geen kunstwerken gevonden