George Heidweiller

De alom gerespecteerde kunstenaar George Heidweiller, geboren te Beverwijk in 1963, volgde in de periode 1980 - 1984 zijn opleiding aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag.

Op de kunstwerken van Heidweiller treft de kijker veelal westerse en oosterse iconen naast elkaar, waardoor je het gevoel krijgt dat je op wereldreis bent. Het materiaalgebruik van George Heidweiller varieert sterk. Meer dan regelmatig verschijnen door hem zelf vervaardigde oplages rechtstreeks op doek waarbij Heidweiller de diverse beeldelementen samensmelt tot één nieuw geheel. Het beeld wordt dikwijls versterkt met collages vervaardigd met gemengde technieken op dragers als papier, karton, linnen of hout, waardoor de dynamiek van zijn doeken af spat!

George Heidweiller is inmiddels bekend in binnen- en buitenland vanwege zijn vele exposities en vernissages. Zijn kunstwerken zijn te vinden in aansprekende bedrijfscollecties, overheidsinstellingen en particuliere verzamelaars.

De kunstwerken van George Heidweiller zijn te huur via de kunstuitleen en te koop bij IQ Kunstuitleen en Galerie, voor particulieren en bedrijven. Vraag gratis en vrijblijvend een proefplaatsing aan!

Bekijk ook: Herman Jan Bosch, Peter Donkersloot en Suus Kooijman.

George Heidweiller

Kunstwerken van George Heidweiller

0 kunstwerken

Sorteren op: