Conbulius

Conbulius, een gepassioneerde kunstenaar, creëert unieke materieprenten die volledig met de hand worden gemaakt. Hij drukt zijn kunstwerken op speciaal voor hem gemaakt rond papier, waarin hij met zware ijzeren kettingen en glaskorrels werkt. De resultaten zijn prachtige en persoonlijke kunstwerken die de kracht van drukpers combineren met het vakmanschap van de kunstenaar.

Atelier Mas de Flors is een inspirerende omgeving in Spanje waar Conbulius zijn ambachtelijke materieprenten maakt. Dit atelier biedt hem niet alleen de rust en ruimte om te werken, maar ook de mogelijkheid om samen te werken met andere gepassioneerde kunstenaars en vakmensen.

Voor Conbulius is elke prent een verhaal dat verteld moet worden. Zijn kunstwerken laten zien hoe hij zich verbonden voelt met het materiaal waarmee hij werkt en hoe hij deze materialen tot leven wekt door middel van drukpers technieken. Elke prent is daarom uniek en vertelt een eigen verhaal. De kunstwerken van Conbulius zijn zowel te huur als te koop bij IQ Kunstuitleen en Galerie.

Bekijk ook: Eugene Brands, Peter Donkersloot en Rob Scholte.

Conbulius

Kunstwerken van Conbulius

5 kunstwerken

Sorteren op: