Caspar van Houten

Caspar van Houten, geboren in Antwerpen in 1966, is een getalenteerde kunstenaar die zijn opleiding volgde aan de gerenommeerde Academie voor Schone Kunsten in Arendonk, nabij de Nederlandse grens. Met een achtergrond als docent beeldende vakken in het voortgezet onderwijs en ervaring als grafisch vormgever voor diverse bedrijven, heeft hij zich door de jaren heen sterk ontwikkeld in zijn vak.

Wat het werk van Caspar van Houten zo uniek maakt, is zijn herkenbare signatuur. Zijn schilderijen worden gekenmerkt door eenvoudige vormen met krachtige contourlijnen, opgevuld met levendige kleuren die een warme en vrolijke uitstraling creëren. Als kunstenaar verkiest Van Houten vaak de rust van de nacht om te schilderen in zijn atelier, wat een extra dimensie van introspectie en creatieve expressie aan zijn werk toevoegt.

Wij bieden de mogelijkheid om de kunstwerken van Caspar van Houten te huren of te kopen. Zowel particulieren als bedrijven kunnen genieten van zijn prachtige creaties. Of je nu op zoek bent naar een opvallend statementstuk voor je interieur of een kunstwerk wilt toevoegen aan de sfeer van je bedrijfsruimte, het werk van Caspar van Houten zal zeker indruk maken.

Bekijk ook: Conbulius, Eva Moreau en Finn Baxley.

Caspar van Houten

Kunstwerken van Caspar van Houten

1 kunstwerken

Sorteren op: