Annabelle Lanfermeijer

Annabelle Lanfermeijer (Mijnsheerenland, 1965) startte al op jonge leeftijd met schilderen. Op haar vijfde verhuisde zij met haar familie naar een hoeve in Soestduinen, waar zij opgroeide tussen het vee en de huisdieren, waar ook haar liefde voor dieren en natuur is ontstaan. Al tijdens haar middelbare schoolperiode besloot Lanfermeijer diverse schilderlessen te volgen. Daarna volgde ze nog een creatieve opleiding in Engeland met aansluitend een opleiding aan de Amsterdamse Mode Academie.

Annabelle Lanfermeijer besloot, nadat ze korte periode actief was geweest in het ontwerpen van kleding, samen met een vriendin een interieurwinkel in Amstelveen te openen, met als specialisatie oude Franse meubelen. Daarin blonk Lanfermeijer uit door de prachtige composities die ze creëerde, waarmee ze regelmatig het nieuws haalde. Uiteindelijk besloot ze, gemotiveerd door haar man en familie, zich weer helemaal op het schilderen te storten.

De kunstwerken van Annabelle Lanfermeijer zijn bij IQ Kunstuitleen en Galerie te koop en te huur voor particulieren. Ook zakelijk, met onze kunstuitleen voor bedrijven, zijn de kunstwerken van Annabelle Lanfermeijer zeer geschikt.

Bekijk ook: Anton Heyboer, Marcel Terrani en Maria Stijger.

Annabelle Lanfermeijer

Kunstwerken van Annabelle Lanfermeijer

7 kunstwerken

Sorteren op: