Agnes Groot Koerkamp

Agnes Groot Koerkamp is geboren in de polder. Daar komt ook haar liefde voor klei vandaan. Er was weinig speelgoed voorhanden, maar zand en water was er volop! Daar is dan ook de basis van Groot Koerkamp gelegd. Ze is autodidact ze zoekt altijd naar nieuwe mogelijkheden om haar keramische werken naar een nieuw level te brengen.

Agnes Groot Koerkamp: “De afgelopen 20 jaar heeft het werken met keramiek een hoofdrol gespeeld in mijn leven. Tien jaar geleden ben ik begonnen met het geven van keramiekcursussen, workshops en opdrachten. Zes jaar geleden kreeg ik de beschikking over een atelier in het DOAS gebouw aan de Mimosastraat te Zwolle. Ik merk dat ik gedurende de laatste jaren bezig ben met een zoektocht naar de grenzen van mijn creativiteit. Ik heb ontdekt dat het maken van portretten van keramiek mij het meeste voldoening geeft."

De beelden van Agnes Groot Koerkamp zijn bij IQ aan de Marsweg 42 in Zwolle te zien. Deze prachtige kunstwerken passen in elk huis of organisatie. Vraag een gratis proefplaatsing aan om het werk van Agnes Groot Koerkamp in uw eigen omgeving te ervaren.

Kunstwerken van Agnes Groot Koerkamp