Ad Verstijnen

Ad Verstijnen, geboren in 1946 te Arnhem, volgde in Tilburg de Academie voor Beeldende Vorming, opleiding voor Teken- en Handvaardigheidleraar. Verstijnen maakt zowel gebruik van de olie- als acryltechniek voor het vervaardigen van zijn schilderijen. Ook heeft Ad Verstijnen diverse series zeefdrukken uitgegeven, maar ook gemengde technieken op papier en driedimensionaal werk in ijzer, brons, keramiek en roestvrij staal.

Ook sleepte Ad Verstijnen diverse prijzen in de wacht. Denk hierbij aan de Internationale Staatsprijs voor Maritieme Schilderkunst in Antwerpen in 1985, het Laureaat van de Academie van Antwerpen, maar ook werd Verstijnen geselecteerd voor de Olympic Sport & Art Contest in Athene in 2004.

De kunstwerken van Ad Verstijnen worden nog steeds aangekocht door particulieren, overheden, musea en bedrijven. Zijn werk is onder andere te zien in Paleis Noordeinde, het Tweede Kamergebouw, diverse gemeentes en het Ministerie van OCW.

In onze kunstuitleen galerie vindt u het werk van Ad Verstijnen. Bij het huren van een kunstwerk van Ad Verstijnen bouwt u maar liefst 2/3e deel als spaartegoed op. Ook in onze kunstuitleen voor bedrijven kunt u de kunstwerken van Ad Verstijnen huren.

Kunstwerken van Ad Verstijnen