Ad Swier

Ad Swier (Den Haag, 1948), heeft van kinds af aan al een liefde voor natuur en water, mede doordat hij zijn jonge jaren doorbracht aan de Noordzee in Scheveningen. Ad Swier heeft gestudeerd aan de kunstacademie in Enschede. Na het afronden van deze studie ging hij aan de slag als illustrator en grafisch ontwerper, waarna hij zich later ook toelegde op het schrijven en fotograferen. De kunstwerken van Ad Swier verschillen qua grootte van postzegelformaat tot complete muurschilderingen van 5 bij 12 meter. Swier, woonachtig in ’s Heerenbroek nabij Zwolle, heeft één grote passie: vliegvissen. Elk vrij uurtje brengt hij door aan de waterkant.

De kunstwerken van Ad Swier zijn opgenomen in collecties van diverse toonaangevende instanties en bedrijven, waaronder Rijkswaterstaat, het Natuur Historisch Museum en De Wadden Vereniging.

De kunstwerken van Ad Swier kunt u eenvoudig huren via onze kunstuitleen of kopen. Via onze kunstuitleen voor particulieren of kunstuitleen voor bedrijven haalt u gemakkelijk een kunstwerk van Ad Swier in huis of op de zaak.

Bekijk ook: Jeff Koons, Janos Huszti en John Horsewell.

Ad Swier

Kunstwerken van Ad Swier

0 kunstwerken

Sorteren op:
Er zijn geen kunstwerken gevonden