image

Kunst huren voor bedrijven

Kunst huren voor bedrijven: hoe gaat dat in z’n werk? We krijgen regelmatig vragen van organisaties die graag kunst ophangen of neerzetten, maar daar liever niet te veel in willen investeren. Ze houden hun werkkapitaal graag beschikbaar, maar willen hun relaties en klanten toch op een nette manier ontvangen.


Voor die bedrijven hebben we dubbel goed nieuws. Vanuit onze uitgebreide collectie heeft u de keuze uit allerlei mooie kunst. De huur die u daarvoor betaalt is zakelijk gewoon aftrekbaar, zodat er fiscaal voordeel beschikbaar is. Op die manier is het huurbedrag vanaf €10 per maand nog beter betaalbaar, waardoor er eigenlijk geen reden meer is om geen kunst aan de muur te hangen.


Fiscale voordelen

De huur van kunst is fiscaal aftrekbaar, net als andere bedrijfskosten die u maakt. De fiscus keurt dit zonder problemen goed, waardoor de kunst om te lenen netto nog minder kost dan het toch al scherpe bruto bedrag per maand.


U kunt vanaf €10 per maand gebruik maken van een kunstwerk. En twijfelt u welk item uit onze collectie een mooie keuze is bij u op kantoor of op een andere bijzondere plaats? Dankzij een proefplaatsing kunt u dat heel vrijblijvend ervaren. De makkelijkste manier om het een keer te proberen met kunst, bijvoorbeeld om u daarmee te laten verrassen.


We zijn uw specialist in kunst huren voor bedrijven, zodat u daar op een voordelige manier gebruik van kunt maken. Dat kan met één kunstwerk om het een keer te proberen, maar ook als u verschillende kantoren en andere plekken in het gebouw daarmee wilt verfraaien. We werken voor grote bedrijven die veel kunst hebben hangen, die zij dankzij ons huurconcept regelmatig kunnen wisselen.


De leenperiode is standaard onbeperkt, zodat u er zo lang gebruik van kunt maken als u wenst. Tijdens de huurperiode betaalt u natuurlijk huur, waarmee u automatisch spaartegoed opbouwt. Dat tegoed kunt u gebruiken om onze kunst uiteindelijk te kopen, bijvoorbeeld als die zo goed bevalt dat u het eigenlijk niet meer wilt inleveren.


Huur kunst voor in uw bedrijf

Op zoek naar huur kunst voor in uw bedrijf in Zwolle, Amersfoort, Apeldoorn of de rest van de regio? We zijn uw specialist om

kunst te huren, bijvoorbeeld dankzij de brede collectie die er beschikbaar is. Bovendien kunnen we u uitstekend meer vertellen over hoe dit in z’n werk gaat, hoe ons spaartegoed werkt en wat de fiscale voordelen voor bedrijven zijn. We leggen het u graag uit, zodat u een mooi kunstwerk aan de muur kunt ophangen. 


Meer weten over kunst huren voor bedrijven of heeft u andere vragen? Bel ons op telefoonnummer 038 - 460 56 56, stuur ons een e-mail naar info@iq.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u.

Neem vrijblijvend contact met ons op: