Kunst huren

Kunst huren? Het is de beste manier om er op een betaalbare en toegankelijke manier gebruik van te maken. Een mooi schilderij aan de muur of een prachtige sculptuur, zonder dat u daar een hoge prijs voor betaalt. Wij maken het mogelijk, dankzij de kunst te huur die er beschikbaar is. Mooie items van tal van kunstenaars, zowel bekend als nieuw en bijvoorbeeld binnen specifieke stijlen en stromingen.


Wilt u kunst huren als particulier en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Wij hebben de kunst beschikbaar, zodat u daar snel gebruik van kunt maken. U betaalt daarvoor een vast laag bedrag per maand aan huur. Onze huurkunst is al beschikbaar vanaf €10 per maand, al hangt de prijs natuurlijk af van de verkoopwaarde van het kunstwerk. Van de huur die u betaalt bouwt u een groot deel op als spaartegoed, dat u later eventueel kunt gebruiken om het schilderij of de sculptuur te kopen.

Hoe werkt IQ-kunst?
Hoe werkt IQ-kunst?

Hoe werkt IQ-kunst?
Hoe werkt IQ-kunst?

Voor particulieren en bedrijven


We zijn er speciaal voor particulieren, net als voor bedrijven. Wij maken het makkelijk om kunst te huren, om daar op een heel vrijblijvende en toegankelijke manier gebruik van te maken. De leenperiode is standaard onbeperkt, waardoor u daar zo lang gebruik van kunt maken als u zelf wilt.


Benieuwd naar de kunst te huur, speciaal voor particulieren? Ontdek onze uitgebreide collectie. De verschillende kunstenaars, stromingen en stijlen zorgen samen voor een mooi aanbod. En wilt u af en toe een keer de kunst wisselen die u thuis aan de muur heeft hangen of op de kast heeft staan? Dankzij huur en de flexibele mogelijkheden is dat natuurlijk geen probleem. We ruilen de kunst na een tijdje voor u om, zodat u voor een nieuwe impuls kunt zorgen in uw interieur.


Door kunst te huren maakt u uw interieur compleet, bijvoorbeeld in de woonkamer, de slaapkamer, de keuken of meteen bij binnenkomst in de hal. Doe inspiratie op met de uitgebreide collectie, zonder dat u steeds hoeft te letten op de verkoopprijs van de kunstwerken. U betaalt een laag bedrag aan huur, om daar heel laagdrempelig gebruik van te maken.


Kunst te huur


Benieuwd naar onze kunst te huur en daar op een betaalbare manier gebruik van maken? Ontdek de verschillende schilderijen en sculpturen, waar u vanaf een tientje per maand gebruik van kunt maken. Binnen de huurprijs bouwt u automatisch spaartegoed op, waarmee u het kunstwerk op termijn op een voordelige manier kunt kopen. En twijfelt u nog of het bij u thuis wel een goed idee is? Dankzij een proefplaatsing kunt u dat heel vrijblijvend een keer uitproberen.Meer weten over kunst huren of heeft u andere vragen? Bel ons op telefoonnummer 038 - 460 56 56, stuur ons een e-mail naar info@iq.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u.