Rodrigo Izolag

De Braziliaanse kunstenaar Rodrigio Izolag heeft hij een lange tijd deel uit gemaakt van een groep bekende Braziliaanse straatkunstenaars. Deze kunstenaars maken, al rondreizend door Brazilië, hun imposante Urban Art-werken in graffitistijl. Dit doen ze overal, denk aan bruggen, parken, overheidsgebouwen en ruïnes.

Izolag werkt met een bijzondere techniek waarin het reizen en fotograferen van speciale situaties de eerste stap is. Hij vangt de mooiste momenten die hij verwerkt in zijn kunstwerken; spelende kinderen, maatschappij kritische onderwerpen of karakteristieke oude mensen. Hij schildert deze voorstellingen op doek en beplakt ze vervolgens met onder andere kranten, brieven en alles wat hij maar nodig vindt om het doek body te geven.

Rodrigio Izolag werkt inmiddels samen met diverse gerenommeerde galerieën in Nederland, Duitsland en Zwitserland. De kunstwerken van Rodrigio Izolag vindt u bij IQ Kunstuitleen en Galerie, zowel zakelijk als privé te huur en te koop via onze kunstuitleen.

Kunstwerken van Rodrigo Izolag