Art Squad

Art Squad is een dynamisch en veelzijdig kunstenaarscollectief gevestigd in Duitsland. Opgericht in 2009, heeft het collectief zich gevestigd als een prominente speler in de hedendaagse kunstscene. Met een diverse groep getalenteerde kunstenaars, streven ze naar het creëren van baanbrekende kunstwerken en het bevorderen van artistieke expressie in al haar vormen.

Het collectief bestaat uit kunstenaars die verschillende disciplines en stijlen beoefenen, waaronder schilderkunst, beeldhouwkunst, fotografie, installatiekunst en digitale kunst. Elk lid brengt een unieke visie en expertise naar het collectief, waardoor een rijke en gevarieerde artistieke dialoog ontstaat.

Art Squad staat bekend om zijn innovatieve en conceptuele benadering van kunst. Ze omarmen experiment en durven conventionele grenzen te overschrijden. Het collectief hecht veel waarde aan het verkennen van nieuwe ideeën, het uitdagen van traditionele normen en het zoeken naar nieuwe betekenissen. Hun werken getuigen van diepgravend onderzoek, zowel in materieel als conceptueel opzicht.

Bekijk ook: Carolien Bosch, Bluegrass Edition en Taschen.

Art Squad

Kunstwerken van Art Squad

1 kunstwerken

Sorteren op: