Home   >   Collectie   >   Juan Manuel Pajares

Gedreven door onverzadigbare creativiteit en zijn zoektocht naar perfectie, brengt Juan Manuel Pajares onmiddellijk de oprechtheid aan zijn publiek over die hij voor zijn werk heeft. Zijn werk kan gezien worden in tentoonstellingen in heel Europa.

Hij brak in 2000 door tijdens zijn tentoonstelling in Agora Gallery in Soho, New York. Geïnspireerd door de straten van New York werd zijn werk gekenmerkt door stedelijke realiteit. Hij creëerde zijn eigen manier van werken om te maken wat we tegenwoordig 'Street Art' zouden noemen.
In oktober 2004 in New York was er de gezamenlijke tentoonstelling van 'Urban Myths' van Pajares en Alicia de la Torre, in 2006 exposeerde hij bij Gallery Thierry Veaux (The Art Key), Isle-sur-la-Sorgue, Ook hier werd hij met veel enthousiasme ontvangen en heeft sindsdien deelgenomen aan internationale kunstbeurzen op belangrijke plaatsen zoals Nîmes, Grenoble, Straatsburg en nog veel meer.

Vanaf 2009 heeft hij een permanente tentoonstelling in bij Basement Art Gallery in Barcelona, die nauw verbonden is met de artistieke bewegingen van Street Art. Zijn werk is bekend op alle wereldwijde kunstbeurzen waaronder Londen, België, Canada, Italië, Singapore, Miami, San Francisco en Los Angeles.

Kunstwerken van Juan Manuel Pajares

Hay que besarse mas
€ 5.900,-