Betaalbare kunst online

Betaalbare kunst kopen, het liefst online? Dat kan! En sterker nog, u kunt de kunst kopen en betalen in 10 termijnen of die lenen. We zorgen er met onze kunstuitleen voor dat het niet nodig is om daar in één keer een groot bedrag voor te betalen. In plaats daarvan spreidt u de kosten, bijvoorbeeld op basis van de vaste lage huurprijs per maand. Daarmee bouwt u automatisch spaartegoed op, om het kunstwerk op termijn op een heel voordelige manier aan te schaffen.


We zijn op die manier uw specialist in betaalbare moderne kunst, net als binnen andere stromingen en stijlen waar u naar op zoek bent. Gaat het u bijvoorbeeld om abstracte en moderne werken of juist om het realisme en de meer figuratieve kunst? We werken samen met een groot aantal hedendaagse kunstenaars. Zij zorgen samen voor een breed aanbod, waarmee u online alvast op uw gemak inspiratie op kunt doen.


Kopen, huren of lenen

Benieuwd naar de mogelijkheden om de betaalbare kunst online aan te schaffen? Dat kan op drie verschillende manieren:


•  Kopen
Onze betaalbare kunst online kopen? U wordt direct eigenaar. Uiteraard kunt u het bedrag meteen afrekenen, maar dat mag ook in 10 termijnen. En twijfelt u over een bepaald kunstwerk? Het is mogelijk om een proefplaatsing aan te vragen. Beoordeel in uw eigen omgeving of het schilderij of een ander kunstwerk inderdaad een goed idee is.


•  Huren
Zakelijk op zoek naar betaalbare kunst die u online uit kunt zoeken? U kunt de schilderijen zakelijk huren. Met een Art Consultant die bij u langskomt om de mogelijkheden te bespreken. En met de mogelijkheid om de kunst jaarlijks door ons te laten wisselen.


•  Lenen
Particulier op zoek naar kunst? Gebruik onze kunstuitleen. U betaalt een vaste lage prijs per maand, bestaande uit een derde huur en verzekering en twee derde spaartegoed. Ideaal om het kunstwerk op termijn alsnog voordelig aan te schaffen.


Ontdek online onze uitgebreide collectie, waarmee we graag laten zien welke schilderijen en werken er beschikbaar zijn. We zijn uw specialist in verhuur en verkoop, om er gebruik van te maken op de manier die u het meest prettig vindt.


Betaalbare kunst online kopen


Betaalbare kunst
kopen of gebruik maken van onze kunstuitleen? Wij zorgen ervoor dat u kunt zorgen voor artistieke kunst aan de muur, zonder dat dit aan de andere kant veel hoeft te kosten. En bent u na verloop van tijd toe aan iets anders? Het is geen probleem om een volgend schilderij of kunstwerk te huren, zodat u altijd wat moois aan de muur heeft hangen.


Meer weten over betaalbare kunst om online te kopen of heeft u andere vragen? Bel ons op telefoonnummer 038 - 460 56 56, stuur ons een e-mail naar info@iq.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u.