Betaalbare moderne kunst

Betaalbare moderne kunst gezocht, geschikt voor thuis aan de muur of om binnen uw bedrijf gebruik van te maken? Wij laten graag zien wat er mogelijk is, zonder dat u daar aan de andere kant een hoge prijs voor betaalt.


Het gaat om mooie werken voor aan de muur, net als om sculpturen om neer te zetten. Een mooie keuze voor prachtige werken, waarmee u uw artistieke voorliefde op een geslaagde wijze kunt uiten. Hang een schilderij aan de wand en geniet elke dag van de moderne kunst, terwijl u daarvoor bijvoorbeeld een lage huurprijs per maand betaalt.


Tip: benieuwd naar de schilderijen en andere werken die er beschikbaar zijn? Bekijk online alvast onze collectie. Of kom bij ons langs in de showroom in Zwolle, waar we u graag zoveel mogelijk laten zien.


Moderne kunst kopen: wij houden het betaalbaar

Genieten van moderne kunst, maar er tegelijkertijd voor zorgen dat dit goed betaalbaar blijft? We bieden het beste van twee werelden, met de betaalbare kunst bij ons uit de collectie. Het is niet nodig om de kunst in één keer af te rekenen. U kunt die in termijnen betalen of zelfs lenen. Wij zorgen er met kunstuitleen voor dat u een lage prijs per maand betaalt. Van dat bedrag bouwt u twee derde op als spaartegoed, waarmee u het kunstwerk op termijn voordelig kunt aanschaffen.


Bekijk onze betaalbare kunst online en maak daar een keuze uit voor de leenperiode, of kom bij ons langs. We laten u graag de werken zien van de hedendaagse kunstenaars waar we vaak al jaren mee samenwerken.


Meer weten over betaalbare moderne kunst of heeft u andere vragen? Bel ons op telefoonnummer 038 - 460 56 56, stuur ons een e-mail naar info@iq.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u.