Betaalbare kunst aan de muur

Betaalbare kunst aan de muur hangen, maar weet u niet goed hoe u dat kunt doen? Wij bieden de mogelijkheid tot kunstuitleen, waardoor het niet nodig is om de kunst te kopen. Tenminste, u hoeft de kunst niet meteen te kopen. Het is na verloop van tijd mogelijk om de kunst alsnog voordelig aan te schaffen, dankzij het spaartegoed dat u automatisch bij ons opbouwt. Op die manier maken we kunst voor een zo groot mogelijk publiek beschikbaar.


Ontdek onze betaalbare kunst online, bijvoorbeeld door op uw gemak door onze collectie te bladeren. Krijg een beeld bij de werken die de hedendaagse kunstenaars maken, waarmee we vaak al jaren samenwerken. Ze staan bekend om de verschillende stromingen en stijlen, voor een kunstwerk dat precies aansluit bij waar u naar op zoek bent. Zoekt u betaalbare kunst voor aan de muur, bijvoorbeeld op basis van kunstuitleen? Wij maken het mogelijk, zowel online als vanuit de showroom bij ons in Zwolle.


Kopen, huren of lenen

Benieuwd naar de mogelijkheden om de betaalbare kunst voor aan de muur aan te schaffen? Dat kan bij ons op drie verschillende manieren:


•  Kopen
Kunst kopen? Het is de meest directe manier om het schilderij of kunstwerk aan te schaffen. Uiteraard mag u dat meteen afrekenen, maar het is ook mogelijk om daar verdeeld over 10 termijnen voor te betalen. Bepaal zelf hoe u de kunst wilt kopen, wij stellen ons graag flexibel op. En twijfelt u over een bepaald schilderij bij u thuis of op kantoor? Vraag een proefplaatsing aan, om het in uw eigen omgeving te beoordelen.


•  Huren
Kunst huren? Een zakelijke oplossing om regelmatig nieuwe kunst op te laten hangen. Onze Art Consultant komt bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en kan bijvoorbeeld meer vertellen over de fiscale voordelen. Wij komen de kunst netjes bij u ophangen en kunnen die ieder jaar wisselen, zodat u altijd iets aan de muur heeft hangen en het toch heel betaalbaar blijft.


•  Lenen
Gebruik maken van kunstuitleen? De makkelijkste en meest voordelige manier om meteen wat aan de muur te hangen. U betaalt een vaste lage huurprijs per maand, inclusief de verzekering van het schilderij. Bovendien bouwt u automatisch spaartegoed op, waarmee u het kunstwerk op termijn op een voordelige manier over kunt nemen.


Benieuwd naar de verschillende schilderijen en andere kunstwerken die er beschikbaar zijn? Bekijk online onze collectie, waarvan we u een deel ook in de showroom in Zwolle kunnen laten zien.


Betaalbare kunst voor aan de muur kopen


Betaalbare kunst voor aan de muur
kopen en benieuwd naar de mogelijkheden? We laten u graag zien wat er beschikbaar is, bijvoorbeeld op het gebied van betaalbare moderne kunst. U betaalt een scherpe prijs voor de kunst van onze hedendaagse kunstenaars, zowel wanneer u die koopt als wanneer u de kunst zakelijk wilt huren of particulier wilt lenen.


Meer weten over betaalbare kunst aan de muur of heeft u andere vragen? Bel ons op telefoonnummer 038 - 460 56 56, stuur ons een e-mail naar info@iq.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u.