Betaalbare kunst

Betaalbare kunst gezocht? We maken het u graag makkelijk om kunst te kopen, zonder dat de kosten daarvoor hoog op hoeven te lopen. We maken kunst beschikbaar voor een zo breed mogelijk publiek, bijvoorbeeld dankzij de mogelijkheden tot zakelijk huren en particulier lenen. We zijn uw specialist op het gebied van kunstuitleen, met een brede collectie werken van de hedendaagse kunstenaars waar we vaak al jaren mee samenwerken.


Zoekt u specifiek naar betaalbare moderne kunst of gaat het om een van de andere stromingen en stijlen? We laten u graag zien wat er beschikbaar is, altijd op basis van scherpe tarieven. U betaalt bijvoorbeeld een vaste lage prijs per maand aan huur. Die bestaat uit de daadwerkelijke huur en verzekering, net als twee derde spaartegoed. Dat tegoed is beschikbaar om het kunstwerk op termijn op een voordelige manier aan te schaffen. We houden de kunst aan de muur betaalbaar, waardoor het niet nodig is om daar hoge bedragen voor te betalen.


Kunst aan de muur

Kunst betaalbaar houden en toch op zoek naar iets bijzonders aan de muur? Dat kan op basis van kunstuitleen. Stel dat u een kunstwerk uitzoekt ter waarde van €500. Het is in dat geval niet nodig om daarvoor de volledige aanschafwaarde te betalen. In plaats daarvan betaalt u de huurprijs per maand, op basis van 3% van de waarde.U betaalt een huurprijs van €15 per maand. Van dat bedrag is €5 daadwerkelijke huur, inclusief de verzekering voor het schilderij. De andere €10 geldt als spaartegoed. Dat bouwt u automatisch op, om het kunstwerk op termijn eventueel aan te kunnen schaffen. Stel dat u het kunstwerk 2 jaar huurt, dan heeft u al €240 aan tegoed opgebouwd. Op dat moment ‘kost’ het kunstwerk nog maar €260, om tot het totaal van €500 te komen.


Het is een manier waarop we kunst betaalbaar maken, omdat u daar niet in één keer een groot bedrag voor hoeft af te rekenen. In plaats daarvan betaalt u een vast bedrag per maand, waarmee u automatisch spaart om op termijn een aankoop te kunnen doen. We zorgen er graag voor dat u de betaalbare kunst schilderijen en andere kunstwerken op die manier kunt aanschaffen voor thuis, of voor op kantoor natuurlijk.


Online: ontdek de collectie

Benieuwd naar de werken van de hedendaagse kunstenaars waar we mee samenwerken? Ze staan bekend om hun moderne en abstracte kunst, net als om de figuratieve en bijvoorbeeld realistische schilderijen. Wat dat betreft zijn er verschillende stijlen en stromingen te ontdekken, waarmee we er graag voor zorgen dat er ook voor u een mooi exemplaar bij zit. De kunst is prachtig voor aan de muur, bijvoorbeeld om bij u thuis of op kantoor de puntjes op de ‘i’ te zetten in de rest van het interieur.Benieuwd naar de precieze werken die er beschikbaar zijn of wilt u daarmee gewoon eens op uw gemak inspiratie opdoen? Dat kan aan de hand van onze online collectie. Blader er doorheen en ontdek de verschillende schilderijen. Een deel daarvan hebben we voor u in de showroom hangen in Zwolle aan de Marsweg 42. Daar laten we u graag zien wat er beschikbaar is, zodat u de verschillende werken met eigen ogen kunt komen bekijken. Maak op basis daarvan uw keuze, of kies voor een proefplaatsing voordat u een schilderij koopt.


Moderne kunst en meer: betaalbaar

We zijn uw specialist op het gebied van moderne kunst en diverse andere stromingen. De hedendaagse kunstenaars werken aan verschillende stijlen en type schilderijen, goed geschikt om bij u aan de muur te hangen. Heel betaalbaar, om uw artistieke kant te laten zien zonder de kosten aan de andere kant hoog op te laten lopen.


Wij begrijpen dat het belangrijk is om zoveel mogelijk mensen in aanraking te laten komen met kunst. Daarom zorgen we er met onze betaalbare kunst voor dat u zonder grote uitgaven toch gebruik kunt maken van prachtige schilderijen. We vertellen u graag meer over onze kunstuitleen en de manier waarop die werkt. En zoekt u zakelijk naar mogelijkheden? Door de kunst te huren betaalt u een scherpe prijs per maand, inclusief een aantal aanvullende services. We komen bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en kunnen de kunst bijvoorbeeld jaarlijks komen wisselen.


Online en in onze showroom

Benieuwd hoe u de kunst aan de muur kunt ontdekken, bijvoorbeeld als u het specifiek betaalbaar wilt houden? Wij zorgen er online voor dat u de collectie kunt bekijken, al bent u daarnaast ook van harte welkom bij ons in de showroom. Kom de verschillende werken bekijken en maak daar uw keuze uit, zowel voor de aanschaf als om daar op basis van huren of lenen gebruik van te maken.


Betaalbare kunst kopen, huren of lenen? Het is bij ons allemaal mogelijk, waarmee we graag voorkomen dat schilderijen duur moeten zijn. Dankzij het automatische spaartegoed kunt u het schilderij op termijn op een voordelige manier aanschaffen, waardoor het toch mogelijk is om daar de eigenaar van te worden. En wilt u liever een ander werk ophangen? Ook dat kunt u weer lenen, waardoor u daarin volledig flexibel bent.


Meer weten over betaalbare kunst of heeft u andere vragen? Bel ons op telefoonnummer 038 - 460 56 56, stuur ons een e-mail naar info@iq.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u.